Belysning

Lys er noget af det vigtigste i vores hverdag og afhængigt af lysets intensitet og farve, kan det være med til at sætte stemningen i hjemmet. Derfor er det hos Conel vigtigt at levere belysning af højeste kvalitet. Vi benytter os af komponenter fra de bedste producenter hvad enten det er drivere, dioder eller andet.

På den måde sikrer vi, at vores produkter har optimalt lysudbytte, lang levetid og høj lyskvalitet. Så kan du både spare på energien og på besværet med at skifte pærer og lamper. Vi arbejder sammen med flere lysleverandører. Det betyder, at uanset hvilke ønsker du har til belysningen i dit hjem, finder vi det perfekte system.

Hos Conel anbefaler vi din virksomhed at få foretaget en lysberegning. Vi tilbyder en lysberegning, som kan give dig et indtryk af fordelene af at skifte til LED lys og hvor mange armaturer, der præcist er behov for. Så kan du opnå den ønskede mængde lys i lokalerne. Når lysberegningen er foretaget, modtager du en komplet beregning med en fyldestgørende dokumentation. Du ringer, vi sørger for arbejdet.

Vi tilbyder:

  • Butiksbelysning
  • Kontorbelysning
  • Belysning og rådgivning til private

Kontakt os for mere lys i din hverdag.

Bliv kontaktet & få et uforpligtende tilbud

Vi ringer dig op så snart vi har mulighed for det, og senest 24 timer efter vi har modtaget din henvendelse. Du kan også ringe til os på tlf. 32 13 00 25 for et gratis tilbud.

32 13 00 25 mail@conel.dk