Datainstallation

Hos Conel har vi flere års erfaring med installation indenfor både kobber- og fiberinstallationer, og vi servicerer i dag mindre og større datanet i både kontor og erhverv.

Vi kan hjælpe dig med forskellige former for bredbåndsinstallationer, uanset om der er tale om fiberforbindelse fra dit el-selskab, traditionel forbindelse via telenettet eller via din antenneleverandør. Oplever du problemer med dit trådløse netværk i huset eller på kontoret, kan vi hjælpe.

De fleste bruger mange penge på dyrt elektronisk udstyr (TV, smartphone, tablet, computer, trådløse højtalere osv.) og i den forbundne verden, vi lever i, er det vigtigt at forbindelsen er god. Derfor er det netop et problem, når det trådløse netværk ikke fungerer optimalt pga. dårlig dækning eller forældet teknologi.

Vi kan levere og installere simple optimeringer og udvidelser på dit netværk, så du kan sætte dig med tabletten uden at tænke på ledninger og opsætningsarbejde.

Kontakt Conel for at undgå buffertid og dårlig kvalitet på nettet.

Bliv kontaktet & få et uforpligtende tilbud

Vi ringer dig op så snart vi har mulighed for det, og senest 24 timer efter vi har modtaget din henvendelse. Du kan også ringe til os på tlf. 32 13 00 25 for et gratis tilbud.

32 13 00 25 mail@conel.dk