Lyd & Billede

Med de stigende krav til lyd og billede går vi ikke på kompromis med vores høje kvalitet. Vi tilbyder installation af audio- og videoløsninger til private hjem og virksomheder. Det gælder både underholdning og arbejdsrelaterede opgaver.

Vi har et bredt udvalg af løsninger og leverandører, så vi kan sikre den perfekte løsning for dig. Uanset om du er til surround sound eller god bas – eller begge dele.

Vi tilbyder blandt andet Custom Lyd, som handler om at gøre lydanlæggene til en del af den faste installation i boligen og virksomheden.

Du undgår løse ledninger og pladskrævende højttalere. Alt er indbygget i væg og loft, og den indbyggede lydinstallation er særdeles fleksibel.

Et univers af lyd

Vi tilbyder zoneopdeling af musikken, så alle kan lytte med uanset hvor i hjemmet, de befinder sig. Gem de lange Hi-Fi kabler og store firkantede højtalere væk. Vi installerer diskret ledninger og trådløse systemer, så det er tilfredsstillende både for øjne og ører. Vi er eksperter indenfor lydinstallationer, og vi skræddersyer systemer, så de passer til dine behov.

Tag fat i os og hør, hvordan vi kan installere et diskret og smart lydsystem i din bolig eller virksomhed – og om de økonomiske fordele.

Bliv kontaktet & få et uforpligtende tilbud

Vi ringer dig op så snart vi har mulighed for det, og senest 24 timer efter vi har modtaget din henvendelse. Du kan også ringe til os på tlf. 32 13 00 25 for et gratis tilbud.

32 13 00 25 mail@conel.dk