Nye Fuga kontakter

26-05-2017

Diskret og perfekt design

Den velkendte og populære FUGA-serie har fået et designmæssigt løft og fås nu i mange nye farver, designs og materialer. Med lanceringen følger en række nyheder som tre stikkontakter i to moduler, USB-lader, LED-lysdæmpere med korrespondancetryk og kontakter med energibesparende timerfunktion.

LK FUGA SLIM er perfekt til sofistikerede og minimalistiske installationer. Med en rammedybde på blot 5 mm ud fra væggen passer den perfekt ind alle steder uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Takket være den specielle installationsdåse, det avancerede, ultraslanke design og den fremragende funktion udstråler den både klasse og elegance.

LK FUGA PURE er en fusion af minimalistisk form, rene farver og førsteklasses materialer, der giver et ensartet og uforligneligt udtryk. Udgangspunktet er et markant design med klasse, som passer perfekt ind i moderne arkitektur og personlig indretning.

FUGA SOFT viderefører den populære LK FUGA SOFTLINE 63. Det moderne design baseret på rene konturer og afrundede kurver betyder, at denne klassiske løsning passer ind overalt. Med de 4 standardfarver – herunder hvid, koksgrå, lysegrå og malet stålmetallic – giver LK FUGA SOFT mange variationsmuligheder, men forbliver tidløs.

Med LK FUGA CHOICE er det let at skabe et personligt design uden brug af værktøj. Man skal blot vælge blandt de 6 farvemuligheder på de 3 medfølgende indlæg. Det er også muligt at indsætte et stykke tapet, stof eller billede efter eget valg mellem støtterammen og det transparente dæksel, så man nemt får sin helt egen ramme.

Læs mere her

32 13 00 25 mail@conel.dk