Vi tilbyder et godt og fleksibelt samarbejde

Conel er stiftet i august 2008 af Claus Steiner og Nicolaj Larsen. Vi brænder begge for vores fag, og efter at have arbejdet en årrække som elektrikere, var vi ikke i tvivl om, at vores næste skridt inden for el-branchen var at starte eget firma.

Conel er et elektrikerfirma, hvor vi er personligt engagerede i vores arbejde, og vi tilbyder vores kunder fuld værdi for pengene. Vi besidder faglig kompetence, så de rigtige løsninger bliver valgt, og vores arbejde bliver udført korrekt. Vi tilbyder ikke bare kvalitetshåndværk; vi tilbyder også et godt og fleksibelt samarbejde. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er for vores kunder, at vi er nemme at kommunikere med, og at de rent faktisk bliver hørt.

Vores kundekreds er små til mellemstore virksomheder og private personer. Vi er vant til at håndtere forskellige typer af opgaver, og vi er gode til at tilpasse os nye situationer.

 

 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

Bliv kontaktet & få et uforpligtende tilbud

Vi ringer dig op så snart vi har mulighed for det, og senest 24 timer efter vi har modtaget din henvendelse. Du kan også ringe til os på tlf. 32 13 00 25 for et gratis tilbud.

32 13 00 25 mail@conel.dk